Kela Vakiotaksi Järvenpää

Vakiotaksiasiakkuus

Tietyillä asiakasryhmillä on mahdollisuus saada kelakyyteihin vakiotaksiasiakkuus. Lisää tietoa vakiotaksiasiakkuudesta kela.fi/taksimatkat. Mikäli sinulle on myönnetty tuttutaksioikeus/vakiotaksioikeus Kelan toimesta, ota yhteyttä ajojärjestelyyn mielellään viimeistään viikkoa ennen ensimmäistä kyytitarvettasi. Järjestämme erityistarpeitasi vastaavan kuljettajan palvelemaan sinua.

Ajamme kela vakitaksikyytejä 5 henkilöauton ja 4 invataksin voimin, meillä on toimintaan koulutettu henkilökunta ja kaikki kuljettajamme ovat myös tottuneet työskentelemään aikuisten, lasten sekä vaikeasti vammaisten henkilöiden kanssa. Seka kaikkien kuljettajiemme, jotka toimivat lasten kanssa, rikosrekisteriote on tutkittu ja puhdas.

Noudamme asiakkaamme myös Järvenpään ulkopuolelta Järvenpäähän, sekä kaupungin sisäisetkin kuljetukset. Kuljetukset Järvenpäästä muille paikkakunnille onnistuvat myös loistavasti. Emme kuitenkaan suorita Järvenpään ulkopuolella olevien paikkakuntien sisäisiä kuljetuksia, muissa kuin erikoistapauksissa.

Kela vakiotaksi
tilausten yhteystiedot


Ajojärjestely, Kalle Savelainen

Soita 050 3556 632

petaxtilaukset@gmail.com