Edustus VIP luokka tilausajopalvelu


Saatavilla laadukas kuljetuspalvelu Edustavasta valkoisesta S90 Sedan Volvosta, laadukkaisiin valkoisiin Mercedes Benz tilatakseihin, kiinteään hintaan.


Myyntipalvelumme suunnittelee tilausajopalvelun vastaamaan tarvettasi. Edustusluokka -tilausajopalvelu soveltuu yksinkertaisiin siirtokuljetuksiin, kun toiveena on saada taksikuljetus kiinteään hintaan ilman taksitunnuksia. Tällaisia voivat olla myös toistuvat vakiokuljetukset.

Muut tilausajokuljetukset ovat Business luokka -palvelua, joka soveltuu erityisesti yritysasiakkaille sekä yksityisasiakkaiden erikoistarpeisiin.


Business VIP luokka tilausajopalvelu

Business VIP luokka -palvelussa voit tilata laadukkaan kiinteähintaisen tilausajokuljetuksen, joka on räätälöitävissä tapauskohtaisesti toiveidesi mukaisesti. Kalustovalikoima on monipuolinen; käytössäsi on Petaxin koko kalusto sedanista tilatakseihin.

Business Class -kuljetukseen varataan erikoiskoulutuksen saanut edustuskuljettaja, joka valmistautuu tilaukseen hyvissä ajoin. Tila-autojen kuljetuksissa on aina saatavilla: WiFi-yhteys, Spotify ja Full-HD näyttö chromecastilla varustettuna. Henkilöautoissammekin löytyy aina Wifi yhteys ja Spotify.

Palvelussa on mahdollisuus sopia myös räätälöidyistä lisäpalveluista, kuten juoma- ja evästilauksesta. Vesipullot kuuluvat palveluun.