V.I.P. tilausajopalvelu


Saatavilla laadukas kuljetuspalvelu Edustavasta valkoisesta S90 Sedan Volvosta, laadukkaisiin valkoisiin Mercedes Benz tilatakseihin, kiinteään hintaan.


Myyntipalvelumme suunnittelee tilausajopalvelun vastaamaan tarvettasi. Edustusluokka -tilausajopalvelu soveltuu yksinkertaisiin siirtokuljetuksiin, kun toiveena on saada taksikuljetus kiinteään hintaan ilman taksitunnuksia. Tällaisia voivat olla myös toistuvat vakiokuljetukset.

Muut tilausajokuljetukset ovat Business luokka -palvelua, joka soveltuu erityisesti yritysasiakkaille sekä yksityisasiakkaiden erikoistarpeisiin.


Business tilausajopalvelu

Business palvelussa voit tilata laadukkaan kiinteähintaisen tilausajokuljetuksen, joka on räätälöitävissä tapauskohtaisesti toiveidesi mukaisesti. Kalustovalikoima on monipuolinen; käytössäsi on Petaxin koko kalusto sedanista tilatakseihin.

Business-kuljetukseen varataan erikoiskoulutuksen saanut edustuskuljettaja, joka valmistautuu tilaukseen hyvissä ajoin. Tila-autojen kuljetuksissa on aina saatavilla: WiFi-yhteys, Spotify ja Full-HD näyttö chromecastilla varustettuna. Henkilöautoissammekin löytyy aina Wifi yhteys ja Spotify.

Palvelussa on mahdollisuus sopia myös räätälöidyistä lisäpalveluista, kuten juoma- ja evästilauksesta. Vesipullot kuuluvat palveluun.

Hääkuljetuspalvelut

Nauti päivästäsi ja tilaa kauttamme kaikki häihin liittyvät kuljetukset etukäteen hääautosta vieraiden tilataksi kuljetuksiin. Isommille seurueille saatavilla yhteistyökumppaneidemme kautta myös isoja busseja. Hääkuljetuksissa me Petaxilla suunnittelemme kanssasi laadukkaan hääkuljetuspaketin, jossa pyrimme huomioomaan aina kaikki yksityiskohdat kuljetuksiin liittyen

Luksushääauto ja häävieraiden kuljetukset samalle varaukselle Petaxilta voit varata kaikki hääpäivän kuljetukset kätevästi samasta paikasta ja varmistua siitä, että palvelu on laadukasta, edustavaa ja luotettavaa.

Hääauton kyydissä koetaan avioliiton ensimetrit. Tuore hääpari saa hetken aikaa rentoutua ja nauttia yhdessä ylellisestä kuljetuksesta juhlapäivänään.

Palvelu sisältää:

  • Hääpaketin suunnittelun ja suunnittelutapaamisen.
  • Edustavan Volvo S90 henkilöauton ja edustavan kuljettajan (min 2h)
  • Vesipullot
  • Hääauton koristelun hoidamme puolestanne joko asiakkaan koristella tai vaihtoehtoisesti omilla koristeillamme. Lisäksi tarjoamme onnittelumaljat!

    Hääkuljetuksiin liittyvissä kysymyksissä ja tiedusteluissa vastaamme teille asiakaspalvelussamme:
    029 1700 434