KUSKIKSI?
Tule meille töihin.

Tarjoamme sekä osa- että koko-aikaista työtä.

Rekry-Petax

Haemme nyt asiakaspalveluhenkisiä, ahkeria ja jopa ahneita taksinkuljettajiksi koulutettavia tai jo taksinkuljettajapätevyyden omaavia henkilöitä vakituiseen työsuhteeseen täyden palvelun henkilökuljetusyritykseen. Tarjoamme sekä osaettä
kokoaikaista työtä Järvenpäässä joustavasti. Tule meidän mahtavaan porukkaan mukaan! Lähetä hakemus lomakkeella tai mailillä: rekry@petax.fi. Lisätietoja 045 858 0444.

Varmistamme varauksen yhteydessä kaluston saatavuuden ja otamme sinuun aina yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, tilauksen vahvistamiseksi.

Tarjoamme

Vuorotyötä joustavalla ajorytmillä Meillä pääset ajamaan keikkaa. Työtä teet Lähitaksin välityksen alla, Kela- ajoissa, koulukyytejä ajaen tai/sekä muita Petaxin monipuolisia taksi- ja tilausajoja. Ajokalustona uudehkot, alle 2 vuotta vanhat, hyvinvarustellut ja automaattivaihteiset henkilö-, tila- ja invataksit. Meillä pääset tekemään töitä mukavan ja rennon työyhteisön kanssa, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan. Juhliakin (pikkujoulut ja kesäpäivät) vietetään aina porukalla. Toimitilat meiltä löytyy Järvenpään Vähänummen alueella.

Edellytämme

Positiivista ja joustavaa asennetta sekä halua palvella asiakkaita Petaxin brändin mukaisesti. Siihen kuuluu sosiaalisuus, rento asenne ihmisiä kohtaan ja palvelualttius, sekä suotava piirre on ahkeruus, mitä ahkerampi olet sen enemmän tienaat. Palkkataso Petaxin työntekijöillä on ahkeralle kuljettajalle hyvä, keskipalkka vuonna 2018 oli noin 2400€ / kk. Vaadimme hyvää ja sujuvaa suomen kielen taitoa, sinun tulee osata kirjoittaa, lukea ja puhua niin hyvin, että pystyt työskentelemään myös kehitysvammaisten kanssa. (muun kielitaidon katsomme eduksi) Hyvää paikallistuntemusta Keski-Uudenmaan ja pääkaupunkiseudun alueesta ja jos et omaa sitä niin koulutetaan, tärkeintä on että olet hyvä tyyppi! Työhön valituille, Petax taksinkuljettajiksi koulutettaville järjestämme maksuttoman koulutuksen.

Nopea ja suoraan ammattiin valmistava koulutus on kestoltaan noin kaksi – kolme viikkoa, jonka jälkeen pääset perehdytyksen kautta suoraan
työelämään. Tätä ennen sinun tulee hakea taksin ammattiajolupa Trafista. Haemme ja koulutamme taksinkuljettajia Järvenpäähän Lähitaksin 1500
auton välitykseen, Kela-ajoihin, koulukyyteihin sekä Petax Taksien omiin tilauksiin.

Mikä on Petax?

Petax Oy tuottaa korkean-tason taksi – ja invataksipalveluja. Tuotemerkkinämme on huippukalusto, huippulaatu ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Petax Oy on vuonna 2013 perustettu Keski-uudellamaalla toimiva perheyhtiö. Ennen sitä toimimme toiminimellä Petterin Taksi jo vuodesta 2011 alkaen. Yrityksemme palvelee taksi- ja invataksitoiminnassa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Olemme erikoistuneet taksitoiminnan lisäksi yksilöllisiin invataksi ja ryhmäkuljetuksiin. Reititämme ja kuljetamme normaalien taksitilausten
lisäksi päivittäin koululaisia, vanhuksia ja vammaisia henkilöitä. Tunnemmeasiakkaidemme erityistarpeet.

Koska henkilökuntamme on alan parasta ykkösluokkaa, hallitsemme erinomaisesti myös yritysten kuljetustarpeet aina suuryritysten ylimmän johdon vaativassa palvelutasossa. Olemme kuljetuskumppani niin arjessa kuin juhlassa.

Yrityksemme arvot ovat turvallinen, täsmällinen, luotettava, ystävällinen ja asiakaslähtöinen kuljetuspalvelu. Arvostamme kuljettajiamme
ja haluamme tukea henkilöstöämme ja kehittyä niin yksilökuin yritystasolla. Meille ympäristöarvot ja yksilöllinen palvelu ovat toiminnassamme tärkeäitä asioita. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meille tyytyväinen henkilökunta ja tyytyväinen asiakas ovat kaikki kaikessa ja tae tulevaisuudestamme.

Tule mukaan mahtavaan porukkaan – täytä hakemus!

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisiman pian.

  Nimi (täytettävä)
  Ikä
  Sähköposti (täytettävä)
  Puhelin (täytettävä)
  Kirjoita vapaamuotoinen esittely itsestäsi
      Minkälaisia työvuoroja haluaisit tehdä:

      Haluatko kokoaika vai osa-aika työtä