Mitä palveluja Petax tarjoaa?

Petax taksi on aloittanut toimintansa vuonna 2011 toiminimellä Petterin Taksi. Vuonna 2013 yrityksen perustaja Petteri Hietanen jatkoi taksitoimintaa nimellä Petax Oy. Keski-Uudenmaan alueella toimiva perheyhtiö tuottaa korkeatasoisia taksi-, invataksi-, ja tavarataksipalveluita. Toimimme Keski-Uudellamaalla sekä Lahdessa. Lisäksi tarjoamme autonvuokrauspalveluita Petaxrentin kautta.

Me Petaxissa ajatelemme asiakkaan parasta

Olemme halunneet tehdä taksin tilaamisesta asiakkaillemme niin helppoa kuin mahdollista – Lataa Appi ja tilaa taksi. Tulevaisuudessa tavoitteenamme on tehdä siitä vieläkin helpompaa: Vain yksi napin painallus ja taksi on tilattu. 

Olemme panostaneet asiakasviihtyvyyteen. Käytössämme on huippulaatuinen huippukalusto. Henkilökuntamme koostuu perusteellisen koulutuksen käyneistä taksiammattilaisista. 

Tarjoamme palveluitamme myös yrityksille. Pystymme huomioimaan erilaiset kuljetustarpeet yksittäisestä yksilön tarpeet huomiovasta kuljetuksesta suuryrityksen ylimmän johdon vaativan palvelutason kuljetukseen. Olemme tasokas kuljetuskumppani arjessa ja juhlassa.

Ympäristöasiat ovat lähellä sydäntämme. Käytämme kuljetuksissamme mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavaa kalustoa. 

Panostamme yksilölliseen asiakaspalveluun sekä henkilökuntamme työtyytyväisyyteen. Haluamme, että asiakkaamme saa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. Parhaiten sen pystyy tarjoamaan tyytyväinen työntekijä. 

Meille sekä asiakkaan että työntekijän tyytyväisyys on kaikki kaikessa. Se on tae siitä, että me saamme tarjota ystävällisiä hyvän mielen taksipalveluita asiakkaillemme myös tulevaisuudessa.

Yrityksemme arvot:

  • täsmällinen
  • turvallinen
  • luotettava
  • ystävällinen
  • asiakaslähtöinen kuljetuspalvelu

Taksit

1-3 MATKUSTAJAA

Hyvin varustellut taksimme ovat jo tunnettuja Järvenpäässä hyvästä ja ripeästä asiakaspalvelusta sekä täsmällisyydestä.

Tilaa Taksi

0600 301 103 

Tilataksi

1-8 MATKUSTAJAA

Tilatakseihimme mahtuu 1-8 matkustajaa matkatavaroiden kanssa. Osasta löytyy myös nahkaistuimet, ilmainen Wi-Fi sekä Full-HD näyttö Chromecastilla. Mikäli tilaat taksin ennakkoon, saatavilla on erilaisia lasten turvaistuimia.

Tilaa Tilataksi

0600 301 103.

Tavarataksi

PAKETTIKULJETUKSIIN

Tavarataksimme hoitavat kuljetuksenne Järvenpäästä, Tuusulasta ja Keravalta, lähelle tai kauas, mihin päin Suomea vaan. Tavarataksikalustomme on monipuolinen ja soveltuu erilaisiin pakettikuljetuksiin.

Tilaa tavarataksi

029 1700 434.

Invataksi

Meiltä löytyy useampia invatakseja täydellä invavarustuksella, 2-pilarihissillä, kahdella pyörätuolipaikalla, sekä auton omalla pyörätuolilla. Meiltä onnistuvat vaativatkin erityiskuljetukset. Myös paarikuljetukset!

Tilaa invataksi

029 1700 434.

Etsitkö tietoa Kelan vakiotaksimatkoista?

Kela Vakiotaksi Keski-Uudellamaalla: Järvenpäässä, Keravalla ja Tuusulassa

LUE LISÄÄ

Tilaa-taksi-Appilla

Taksin tilaaminen Petax Taksit -sovelluksella on ILMAISTA!

• helppo tilata ennakkoon
• voit maksaa matkan sovellluksessa
• ei odottamista
• tiedät hinnan jo tilattaessa – aina kiinteä hinta
• kaikki tiedot on tallessa

Google Play App Petax taksitApp Store Petax taksit