Rekrytointi

Mikä on Petax?

Petax Oy tuottaa korkean-tason taksi – ja invataksipalveluja. Tuotemerkkinämme on huippukalusto, huippulaatu ja ammattitaitoinen henkilökunta.

Petax Oy on vuonna 2013 perustettu Keski-uudellamaalla toimiva perheyhtiö. Ennen sitä toimimme toiminimellä Petterin Taksi jo vuodesta 2011 alkaen. Yrityksemme palvelee taksi- ja invataksitoiminnassa ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Olemme erikoistuneet taksitoiminnan lisäksi yksilöllisiin invataksi ja ryhmäkuljetuksiin. Reititämme ja kuljetamme normaalien taksitilausten lisäksi päivittäin koululaisia, vanhuksia ja vammaisia henkilöitä. Tunnemme asiakkaidemme erityistarpeet.

Koska henkilökuntamme on alan parasta ykkösluokkaa, hallitsemme erinomaisesti myös yritysten kuljetustarpeet aina suuryritysten ylimmän johdon vaativassa palvelutasossa. Olemme kuljetuskumppani niin arjessa kuin juhlassa.
Yrityksemme arvot ovat turvallinen, täsmällinen, luotettava, ystävällinen ja asiakaslähtöinen kuljetuspalvelu. Arvostamme kuljettajiamme ja haluamme tukea henkilöstöämme ja kehittyä niin yksilö- kuin yritystasolla. Meille ympäristöarvot ja yksilöllinen palvelu ovat toiminnassamme tärkeäitä asioita. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Meille tyytyväinen henkilökunta ja tyytyväinen asiakas ovat kaikki kaikessa ja tae tulevaisuudestamme.

Avoin hakemus

Haemme kasvavaan tiimiimme asiakaspalvelutehtävissä viihtyviä ammattilaisia taksinkuljettajan tehtäviin. Lisätiedot avoimista työpaikoistamme löydät tältä sivulta.

Kuljettajan työtä voit hakea avoimella työhakemuksella.

Tarjoamme

– Kaksivuorotyötä räätälöitävällä ajorytmillä
– Omat monipuoliset vakioajot, normaalin taksitoiminnan rinnalla.
– Ajokalustona uusimmat hyvinvarustellut Mercedez-Benzin tila- ja invataksit ja Volvo S90 henkilöauto
– Hyvin johdetun organisaation ja mukavan työyhteisön, jossa on mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan
– Omat toimitilat Järvenpään Mikonkorvessa sekä työsuhde-etuja

Edellytämme

– Hyvää ja joustavaa asennetta sekä halua palvella asiakkaita Petaxin brändin mukaisesti
– Sujuvaa suomen kielen taitoa (muun kielitaidon katsomme eduksi)
– Hyvää paikallistuntemusta Järvenpään ja muun pääkaupunkiseudun alueesta

Työhön valituille, taksinkuljettajiksi koulutettaville maksamme koulutuksen. Nopea ja suoraan ammattiin valmistava koulutus on kestoltaan kahdesta viikosta kuukauteen, jonka jälkeen pääset perehdytyksen kautta työelämään. Haemme ja koulutamme taksinkuljettajia Järvenpään alueelle.

Hae nyt!

Mikäli olet motivoitunut, siisti ja kehitystä etsivä ammattikuljettaja tai kuljettajaksi haluava, ota reippaasti yhteyttä ja tule tutustumaan yritykseemme. Hakemuksen voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen rekry@petax.fi.